Anulohet planifikimi për ndërprerjen e rrymës elektrike për Komunën e Preshevës dhe Bujanocit më datë 05 gusht 2018

Anulohet planifikimi për ndërprerjen e rrymës elektrike për Komunën e Preshevës dhe Bujanocit më datë 05 gusht 2018

Punimet e planifikuara për të dielën, më 05 gusht 2018, anulohen deri në një njoftim tjetër. 

Komuna e Preshevës dhe Bujanocit do të furnizohen siç duhet me energji elektrike.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48