Arrinë në Preshevë donacioni i dhururar nga Komuna e Namyrit nga Belgjika (Foto)

Arrinë në Preshevë donacioni i dhururar nga Komuna e Namyrit nga Belgjika

Ky kamion i zjarrfiksave kap vlerën prej 40000 euro dhe është dhuruar nga komuna e Namyrit për nevojat e zjarrfiksëve të komunës së Preshevës, dhe sot ka arritur në komunën e Preshevës.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48