• E mërkurë / Dec-19 08:38
  • Kontakt

Deklarata e hoxhës për homoseksualët që po shpërndahet në rrjetet sociale

Dihet qartë se asnjëra nga fetë në botë nuk e përkrahë orientimin homoseksual. E ashpër me këtë kategori është feja islame, e për këtë tregon edhe një

Dihet qartë se asnjëra nga fetë në botë nuk e përkrahë orientimin homoseksual. E ashpër me këtë kategori është feja islame, e për këtë tregon edhe një hoxhë i cili para disa vite ka folur për këtë dukuri.

Sipas hoxhës, Irfan Salihu, populli shqiptar nuk ka pasur asnjëherë homoseksual dhe as politikanë të cilët kanë përkrahë daljen në shesh të komunitetit LGBT.

Sipas tij, homoseksualizmi është sëmundje dhe nuk mund ta tolerojë një sëmundje të tillë që njerëzit e të njejtës gjini me u martu dhe me u mbyll lloji njerëzor.

Për më shumë ndiqni dekratën e imamit e dhënë para disa vite, e cila po shprëndahet sot pasi në Prishtinë u mbajt parada e dytë e komunitetit LGBT.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48