Hapet zyrtarisht Restauranti ''Men'' në Preshevë (Video)

Mega Marketi ''Men'' në Preshevë zgjeron akoma veprimtarinë e saj.

Para disa muajve Mega Marketi ''Men'' hapi marketin e saj në qendër të qytetit të Preshevës ku mbrëm, ky binzes gjigand hapi edhe restaurantin e saj ditor, mu në qendrër të Preshevës.

Në hapjen solemne të këtij restoranti të ftuar ishin një numër i madh i mysafirëve si nga skena politike, biznesmen të ndryshëml, intelektual ,familjar të tij dhe shumë qytetarë të tjerë që vinin nga kurreshtja për të parë nga afër ambientin e këtij restauranti

Brenda këtij restauranti mund të pushonin sytë me një ambient të bukur relaksuses dhe komoditet, me kamarier te rinj të veshur me kostume të njëjta që i ofronin shërbime mysafirëve.

Për ti dëshiruar mirseardhje dhe falënderime të gjitha atyre bizneseve dhe miqëve në hapjen e këtij restauranti falamnderime këto që para të pranishmëve ju drejtua pronari i këtij restauranti Men 2006 Ilir Jahiu.

Tani më ju qytetar të komunës së Preshevës dhe me gjerë Restauranti ''Men'' është i hapur për ju duke ju ofruar pije dhe ushqime të ndryshme tradicionale.