Kryetari i LR-PDSH-së i vetmi që merr pjesë në takimin e organizuar nga kryetari Shqiprim Arifi

Në vazhdën e konsultimeve publike për buxhetin e vitit 2019, dje ishte paraparë që të shqyrtohet buxheti i Komunës me partitë politike

Në vazhdën e konsultimeve publike për buxhetin e vitit 2019, dje ishte paraparë që të shqyrtohet buxheti i Komunës me partitë politike opozitare. Siç po shihni në foto PDSH, PVD dhe BDL kanë bojkotuar këtë takim të rëndësishëm planifikues, ndërkaq ata janë të parët që pastaj në seancën e Kuvendit krijojn komplote dhe akuza të pabaza lidhur me buxhetin e komunës. Në këto rrethana interpretohet qartë se interesat vitale për vendin tonë janë sekondare për konjukturën politike opozitare, meqë interesi i politikës së momentit përcakton agjendën e tyre. Prodhues zhgënjimi!


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48