Marinsat amerikanë urojnë Ushtrinë e Kosovës

Marinsat amerikanë urojnë Ushtrinë e Kosovës

Sot u miratua pako e ligjeve me të cilat ndryshohet roli i Forcës së Sigurisë së Kosovës në Forcë Ushtarake, duke nisur kështu procesin e transformimit në Ushtri.

Këtij hapi i janë gëzuar të gjithë qytetarët e Kosovës, dhe jo vetëm.

Robert Shala, që është pjesë e Ushtrisë amerikane, bashkë me shokët e tij amerikanë, kanë uruar Ushtrinë e Kosovës.

“Urime Kosovë formimi i ushtrisë”, thuhet në mbishkrimin e një fotografie që e ka publikuar Shala në Facebook.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48