FRR manifeston 1 vjetorin e themelit të tij (Video)

FRR ka mbajtur manifestim me rastin e shënimit të 1 vjetorit...

Forumi Rinor Rahovica ka shënuar 1 vjetorin e themelimit të kësaj organizate ku të pranishëm ishin shum qytetarë, mysafirë special ishin analisti dhe publicisti nga Shkupi Kim Mehmeti dhe prof.Dr Musa Musai, kryetari i Komunës së Preshevës, dhe kryetari i Kuvendit Komunal Sami Salihu, dhe shumë mysafirë të tjerë që ju kishin përgjigjur ftesës për pjesëmarrje. //rtvaldi

Në fillim të pranishmit i përshëndeti kryetari i këtij Forumi Rinor Rahovica Leutrim Asllani ku elaboroi punën një vjeçare të këtij forumi.

Dy mysafirët prezentë të cilët ishin të ftuar si mysafir special z.Kim Mehmeti dhe z.Musa Musai poashtu morrën fjalën.

Në fund ndanë nga një  mirënjohje falënderuese për dy mysafirët prezentë nga Maqedonia ku këtë mirënjohje e ndanë Kryetari i Komunës së Preshevës z. Shqiprim Arifi dhe z.Sami Salihu. //rtvaldi

Në fund për të gjithë të pranishmit u shtrua dhe një koktejë.