Klubi i karates ''Lion'' pjesëmarrës në turneun mbarëkombëtar ‘’Kupa e Pavarësisë’’ në Vlorë (Video)

Klubi i karates ‘’Lion’’ ishte pjesëmarrës në turneun tradicional ‘’Kupa e Pavarësisë’’ ...

Klubi i karates ‘’Lion’’ ishte pjesëmarrës në turneun mbarëkombëtar ‘’Kupa e Pavarësisë’’, ky turne është mbajtur në qytetin e Vlorës ku Lugina e Preshevës është përfaqësuar nga 16 garues nga mosha 7-15 vjeç në tri diciplina si: Kata, Lufta dhe Lufta ekipore ku dhe garuesit nga ky turne u kthyen me medalje dhe çmime. //rtvaldi

Ndërsa në intervistën e dhënë nga kryetari i këtij klubi Rijad Ajeti ai na foli për mbarëvajtjen e këtij turneu.

Klubi i karates ‘’Lion’’ rrëmbeu gjithësej 35 medalje: 3 të arit, 21 të argjentë si dhe 11 të bronztë.//rtvaldi.com