Vucic i faktorizon shumë serbët e Kosovës me këtë deklaratë

Vucic i faktorizon shumë serbët e Kosovës me këtë deklaratë

Presidenti serb, Aleksander Vucic, ka thanë se zgjedhjet në Serbi mvaren nga interesi i serbëve në Kosovë.

Partia Progresiste e Serbisë në mbledhjen e saj të fundit u shprehë e gatshme për zgjedhje të jashtëzakonshme.

Lideri i kësaj partie, Aleksander Vucic, simbas gazetës ‘Blic.rs’ citohet të ketë thanë që për zgjedhje duhen me u pyetë dhe kqyrë interesi i serbëve të Kosovës.