Humb shumica në Kuvendin Komunal në Preshevë, largohet këshilltarja nga rradhët e APN-së (Foto-Dokument)

Humb shumica në Kuvendin Komunal në Preshevë, largohet këshillatrja nga rradhët e APN-së

Këshilltarja nga rradhët e APN-së znj.Fetanete Mehmedi i ka dërguar një shkresë drejtuar kryetarit të Kuvendit Komunal në Preshevë të cilin e ka njoftuar se nuk do të jetë më pjesë e pushtetit aktual dhe do të dali si këshilltare e pavarur./rtvaldi.com

Foto Dokument: