Haradinaj ndanë gjysmë milion euro për shënimin e përvjetorit të pavarësisë

Haradinaj ndanë gjysmë milion euro për shënimin e përvjetorit të pavarësisë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka vendosur që sot të bëjë ndarjen e mjeteve financiare për aktivitetet e shënimit të 11 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, ai ka vendosur që të ndahen 500 mijë euro nga buxheti i shtetit.

Kryeministri Haradinaj duke folur në mbledhjen e kabinetit qeveritar la vendosur që për 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovë të ndahen 500 mijë euro për të shënuar këtë ditë.

“Këto mjete do të kalojnë si subvencione, te Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit”, tha Haradinaj.

Në mbledhjen e kabinetit qeveritar, është aprovuar Propozim vendimi për themelimin e Qendrës Përkujtimore të Holokaustit Shqiptar “Bllacë 1999”


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48