Gjesti që bëri gjyshja për Bebe Rexhën është shumë emocionues

Nga malli për mbesën, ajo bën një gjë e cila do të ju prekë dhe juve...

Projektet, koncertet, turnetë nëpër botë e gjëra të tilla si këto,  bjënë që shumica prej yjeve të mos kenë shumë kohë për familjen, shkruan.

 Ndonëse e deklarojnë publikisht që e duan shumë familjen, prapë se prapë këtë gjë ndonjëherë nuk mund ta shprehin me praninë  në mesin e saj. 

Një gjë të cilën e bëri publike Bebe Rexha është emocionuese dhe dëshmon sa sakrifikojnë  yjet për famën dhe suksesin e tyre. Gjyshja e Bebe Rexhës teksa ishte në një sallon bukurie kur pa në revistë fotografinë e mbesës nuk mund të rezistonte. 

“ Nëna ime me shkroi mesazh ku thoshte se gjyshja ime më kishte parë (në një revistë) dhe kishte puthur footgrafinë time”, ka shkruar Bebe në Instastory, shkrimin e ka shoqëruar me disa emoj duke qarë. 

Fotografia e Bebës e gjendur në mesin e yjeve botërore siç janë Rihanna, Demi Lovato e të tjera, mbase duhet ta ketë bërë krenare gjyshën për mbesën e saj.