Shqiprim Arifi për TV gjerman ZDF: Serbia nuk është fajtore për problemet e shqiptareve në Preshevë, dhe bashkimi me Kosovë nuk sjell asgjë

Shqiprim Arifi për TV gjerman ZDF: Serbia nuk është fajtore për problemet e shqiptareve në Preshevë, dhe bashkimi me Kosovë nuk sjell asgjë

Kryetari i Alternativës Për Ndryshim njëherit edhe kandidat për kryetar nga kjo parti gjatë një interviste për televizionin gjerman ZDF ka theksuar se Serbia nuk është fajtore për problemet e shqiptarëve në Preshevë, dhe bashkimi me Republikën e Kosovës nuk sjell asgjë.

Deklaratën mund ta lexoni në gjuhën gjermani në linkun më poshtë:

Së fundmi Shqiprim Arifi ka kritikuar edhe deputetin z.Shaip Kamberi, se nuk e kemi dërguar atje që të flasë shqip apo edhe ta vendosë flamurin kombëtar në parlament, kurse gjatë një interviste të fundit në një emision ka deklaruar se "Nuk duhet ta ngrisim zërin në Beograd, sepse i nervozojmë Serbët".

Kliko këtu për ta parë të plotë deklaratën e Shqiprim Arifit në televizionin gjerman ZDF