• E mërkurë / Jul-17 15:00
  • Kontakt

PVD shënon ''Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit''

PVD shënon ''Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit''

TETORI ROZË

- Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit -

- Aktivitet senzibilizues me gratë dhe personelin e Gjinekologjisë dhe Radiologjisë në Shtëpinë e Shëndetit "Presheva" në Preshevë -