Lajmet Flash
  • z.Salihu: Me bisedime pafund nuk mund të mbahet peng i gjithë procesi i ngritjes së pushtetit në Komunën e Preshevës
  • Komuna e Bujanocit uron kryeministrin Rama për fitoren

Komisioneri i lartë për pakica nacionale vizitoi Bujanocin

Komisioneri i lartë për pakica nacionale vizitoi Bujanocin

Deputeti kamberi takohet me Komesarin e Lartë për pakica nacionale, E.T. Kairat Abdrakhmanov

Deputeti kamberi takohet me Komesarin e Lartë për pakica nacionale, E.T. Kairat Abdrakhmanov

znj.Sinani u prit në takim nga shefi i OSBE-së z.Jan Braathu

znj.Sinani u prit në takim nga shefi i OSBE-së z.Jan Braathu

Deputetët Kamberi dhe Beqiri takojnë Ambasadorin turk në Beograd Hami Aksoy

Deputetët Kamberi dhe Beqiri takojnë Ambasadorin turk në Beograd Hami Aksoy

Në komunën e Bujanocit fillon rindërtimi i infrastrukturës rrugore pas dëmeve nga vërshimet

Në komunën e Bujanocit fillon rindërtimi i infrastrukturës rrugore pas dëmeve nga vërshimet

Lajmet e fundit