Shoqata Lotët e Gëzimit së bashku me aktorin Artan Ibishi sot i dhuruan çelësat e shtepisë ne fshatin Norçë tek familja Kushtrim Mustafës

Shoqata Lotët e Gëzimit së bashku me aktorin Artan Ibishi sot i dhuruan çelësat e shtepisë ne fshatin Norçë tek familja Kushtrim Mustafës

Shoqata Lotët e Gëzimit së bashku me aktorin Artan Ibishi sot në mënyrë zyrtare i dhuruan çelësat e shtepisë në fshatin Norçë tek familja Kushtrim Mustafës.

Vlen te theskohet se prona tani eshte në emer te familjes Mustafa dhe shtepia posedon leje ndertimi dhe ka oren e rrymes.

Shtepia ka dy dhoma gjumi, sallon, kuzhinë, banjo dhe koridor e cila tashmë është e gatshme për banim.

Shoqata Lotët e Gëzimi iu është mirënjohës dhe  falënderues ndaj secilit veç e veç që dhanë kontributin e tyre deri në piken e fundit për ta gëzuar këtë familje e cila ka pase nevojë të jashtëzakonshme për një shtëpi.