Lajmet Flash
  • znj.Sinani viziton B.L.Miratoc, i njofton për projektet e qeverisjes së re dhe evidenton kërkesat aktuale të tyre

Mbahet mbledhja e këshllit komunal në Preshevë, në seancën e radhës të kuvendit komunal do të ketë rishikim të buxhetit

Mbahet mbledhja e këshllit komunal në Preshevë, në seancën e radhës të kuvendit komunal do të ketë rishikim të buxhetit

z.Mustafa takohet me zv.ministrin e arsimit Prof. Dr. Dukagjin Pupovci

z.Mustafa takohet me zv.ministrin e arsimit Prof. Dr. Dukagjin Pupovci

Shpërndahen fjongo rozë në institucionet komunale përkrahur nga kryetarja Sinani

Shpërndahen fjongo rozë në institucionet komunale përkrahur nga kryetarja Sinani

Kamberi rreth Raportit të fundit të Progresit: Politika e Serbisë po dëshmohet si faktor destabilizues për Rajonin e Ballkanit Perëndimor

Kamberi rreth Raportit të fundit të Progresit: Politika e Serbisë po dëshmohet si faktor destabilizues për Rajonin e Ballkanit Perëndimor

Vetëm në këtë mënyrë mund të hyni në objekte hoteliere nga e shtuna (23 tetor) ora 22:00 në Serbi

Vetëm në këtë mënyrë mund të hyni në objekte hoteliere nga e shtuna (23 tetor) ora 22:00 në Serbi

Lajmet e fundit