Shqiprim Arifi i shpreh ngushllime familjes Kadriu për ndarjen nga jeta të djalit 6 vjeçar

Shqiprim Arifi i shpreh ngushllime familjes Kadriu për ndarjen nga jeta të djalit 6 vjeçar

Sot në shkollën fillore të fshatit Raincë ka ndodh një tragjedi e rëndë. Dhimbjen me familjen Kadriu për ndarjen nga jeta e djalit 6 vjeçar, e ndajmë ne të gjithë qytetarët e komunës sonë.

Familje e nderuar Kadriu, i vetëdijshëm që është vështirë që fjalët t'ua lehtësojnë dhimbjen, por dua të ju shpreh ngushëllimet e mia të sinqerta dhe të ju siguroj që jeni në mendimet dhe lutjet e mia.