• E mërkurë / Aug-22 02:19
 • Kontakt
Lajmet Flash
 • Serbia nuk njeh patent shoferët e Kosovës gjobit,qytetarët e Luginës
 • Deputeti Fatmir Hasani i paraqiti pyetje me shkrim ministrit të Punëve të brendshme Nebojsha Stefanoviq
 • Deputeti Fatmir Hasani i paraqiti pyetje me shkrim ministrit të Punëve të brendshme Nebojsha Stefanoviq
 • Shkolla mesme teknike pajiset me kabinet të informatikës
 • Kurti: Problemi i Luginës s’rregullohet me logjikën e korrigjimit të kufijve
 • Kryetari kuvendit Sami Salihu priti delegacionin e ambasadës amerikane
 • Ministri i Administratës Publike dhe Vetëqeverisjes lokale shpall zgjedhjet për këshillat nacionale në Serbi më 4 nëntor 2018
 • Familja Beqiri nga fshati Buhiq bëhet me shtëpi të re
 • Problemi i furnizimit me rrymë në disa lagje të qytetit po gjenë zgjidhjen
 • Ragmi Mustafa i shpreh ngushëllime familjes Hyseni

Ragmi Mustafa i a uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman

Ragmi Mustafa i a uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman

Shukri Ymeri i a uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman

Shukri Ymeri i a uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman

Shqiprim Arifi i a uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman

Shqiprim Arifi i a uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman

Riza Halimi i a uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman

Riza Halimi i a uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman

Sami Salihu i a uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman

Sami Salihu i a uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman

Lajmet e fundit