Promovohet në Bujanoc libri ''Monografia e Vërbanit'' i autorit Prof.Dr.Musa Limani

Promovohet në Bujanoc libri ''Monografia e Vërbanit" i autorit Prof.Dr.Musa Limani

Më 21.01.2023 në shtëpinë e kulturës në Bujanoc është promovur ribotimi i parë i librit "Monografia e Vërbanit" e autorit Profesor Doktor Musa Limani.

Në kë eviniment kulturorë ishin prezent shumë Vërbanas dhe qytetarë të tjerë nga vendbanimet tjera.

Para publikut përveç autorit të librit diskutuan edhe panelistët e këtij tubimi nga Kosova, Maqedonia e Veriut si dhe një musafir me preardhje nga Lugina e Preshevës që jeton dhe vepron në Kanada.