Këto vendbanime në Preshevë më 17 maj 2022 nuk do të kenë rrymë elektrike

Këto vendbanime në Preshevë më 17 maj 2022 nuk do të kenë rrymë elektrike

Për shkak të punimeve në objektet e energjisë elektrike, më 17 maj 2022, në Komunën e Preshevës disa vendbanime do të mbeten pa energji elektrike prej ora 09:30 deri ora 13:00

Vendbanimet që nuk do të kenë rrymë janë:

Fshati Raincë, Corroticë, Shoshajë dhe Gosponicë.