Komisioni Zgjedhor Republikan ka shpallur rezultatet zyrtare për zgjedhjet e KNSH-së

Komisioni Zgjedhor Republikan ka shpallur rezultatet zyrtare për zgjedhjet e KNSH-së

Komisioni Zgjedhor Republikan ka shpallur rezultatet zyrtare për zgjedhjet e Këshillit Nacional Shqiptar të mbajtura më datë 4 nëntor.

Në këto zgjedhje nga përbërja e tërësishme prej 15 mandatesh Partia për Veprim Demokratik ka siguruar 6 ulëse në kuvend të këtij organi, Alternativa për Ndryshim ka 4 këshilltarë, Partia Demokratike Shqiptare dy këshilltarë, Partia Demokratike poashtu dy këshilltarë, dhe Lëvizja për Reforma PDSH një këshilltarë.

Nga dita e nesërme fillojnë marrëveshjet për koalicione të mundshme lidhur me formimin dhe konstituimin e Këshillit Nacional Shqiptarë.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48