• E mërkurë / Dec-19 14:17
  • Kontakt

Çiftet që kalojnë shumë kohë së bashku janë më të lumtur

Çiftet që kalojnë shumë kohë së bashku janë më të lumtur

Çiftet që njihen me njëri-tjetrin më gjatë janë më të lumtur.

Nga një studim i realizuar me çifte që kanë 13 vite martesë,  në Universitetin e Kalifornisë në Berkeley  doli se ato çifte që janë të martuara më gjatë me njëri-tjetrin kanë gjasa të shfaqin dashuri më shumë dhe të mos kritikojnë, përcjellë Klan Kosova.

James Preece, një ekspert i marrëdhënieve, thënë se çiftet që kanë qenë së bashku më gjatë në martesa  kanë më pak gjasa të grinden.

“Sa më e  gjatë të jetë lidhje e juaja, aq më shumë do të bëheni” sinkronizuar “, ka thënë ai për  The Indenpendent.

Sheela Mackintosh Stewart,konsulente martesore, tha për The Independent se si çiftet që kanë kaluar problemet në fazat e hershme të martesës së tyre janë në gjendje të të jetojnë së bashku më gjatë dhe të jenë më të lumtur.

 


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48