Gati për të dalë sonte? Ide pёr grimin e mbrëmjeve të fundvitit (Video)

Nëse je gati për të kaluar një mbrëmje jashtë me shoqërinë apo ke një darkë festive familjare, atëherë ka disa video që mund të të vijnë në ndihmë.

Menjёherё nё ndihmё tё vijnё disa ide tё frymёzuara nga vajzat e skenës, qё tё provosh tendencat qё propozojnё.

Buzё tё errёta, sy mace, rozё romantike, laps sysh me ngjyra e disa lloj makijazhi do tё gjeni nё galerinё e mёposhtme.

Vëre me kujdes këto video dhe zgjidh ato që të përshtaten më shumë.