Ushqimet që duhet t’i hani para se të filloni të ushtroni

Çfarë dhe kur duhet të hani përpara dhe pas ushtrimeve është ajo që determinon efektivitetin e tyre në trupin tuaj.

Ndryshimi i stilit të jetesës, humbja e peshës dhe prioritizimi i shëndetit dhe përshtatshmërisë neglizhohen në janar.

Por, një pjesë tjetër formojnë trupin dhe bëhen më të shëndetshëm, transmeton lajmi.net.

Por, cilat janë ushqimet që duhet të hani përpara se të filloni përpjekjet për formësimin e trupit? Ndiqeni listën poshtë.

– qulli
– banane
– djath të ulët në yndyrë
– jogurt
– një gotë qumësht.