Kompanitë vendore Saba Bellça dhe Arso Com pastrojnë vullnetarisht rrugët në qytetin e Preshevës (VIDEO+FOTO)

Kompanitë vendore Saba Bellça dhe Arso Com pastrojnë vullnetarisht rrugët në qytetin e Preshevës

Me kërkesë të qytetarëve të Komunës së Preshevës, Kompania Saba Bellça dhe Arso Com morën vetë inciativë që në mënyrë vullnetare të i dalin në ndihmë këtyre banorëve, për shkak të reshjeve të dendura që e përfshinë Komunën e Pershevës,dhe pas vështirësive të qarkullimit të automjeteve, në orët e mbrëmjes këto dy kompani filluan pastrimin e rrugëve kryesore të qytetit të Preshevës.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48