18 vjeçari nga Rahovica Erdon Aliti talenti i ri i futbollit në Zvicër

18 vjeçari nga Rahovica Erdon Aliti talenti i ri i futbollit në Zvicër

Çdo ditë e më shumë talent të rinj nga Lugina po shfaqen në fushën e futbollit ndërkombëtar. 

Një talent i ri që premton shumë është edhe Erdon Aliti. Ai është 18 vjeç dhe vjen nga Rahovica i cili jeton në Laussane të Zvicrës. Djaloshi nga Rahovica luan për ekipin e të rinjëve të Laussanes.

 I urojmë suksese të gjithë talentëve nga Lugina, do të përkrahë pa rezervë duke shpërndarë këso lajme për të arriturat si në fushën e sportit por edhe në fushat tjera.