Shtatë shtetet me doktorët më të mirë në botë

Nuk është e lehtë të përgjigjet në pyetjen se cili shtet i ka doktorët më të mirë në botë.

Megjithatë, një hulumtim i kryer nga “Insider Monkey” i ka renditur shtetet me doktorët më të mirë në botë, kryesisht duke u bazuar nga doktorët më të famshëm, nga sistemet më të mira shëndetësore dhe nga shkollat më të mira të mjekësisë në botë.

Më poshtë ju sjellim këto shtatë shtete të cilat i prodhojnë doktorët më të mirë në botë.

7. Greqia

6. Austria

5. Australia

4. Zvicra

3. Gjermania

2. Mbretëritë e Bashkuara

1. Shtetet e Bashkuara të Amerikës.