Kujdes nga mbushësi i telefonit, kjo vajzë vdiq nga pakujdesia

Kujdes nga mbushësi i telefonit, kjo vajzë vdiq nga pakujdesia

Një 17-vjeçare ka humbur jetën në Tajlandë pasi telat e karikuesit të celularit janë çarë dhe kanë bërë kontakt me hekurat e shtratit ku po flinte gjumë

Vajza kishte qenë shtrirë dhe duke luajtur me telefonin, karikuesin e të cilit ia kishte bashkuar kabllot me ngjitëse. Telat prekur hekurat e kornizës së shtratit dhe ajo ishte pa ndjenja.

Vajzën e gjeti e ëma, e cila mendoi se po flinte. Pasi e preku për ta zgjuar, edhe nëna u godit nga rryma elektrike. Ajo shkoi menjëherë të shkëpusë energjinë por ishte shumë vonë.