• E mërkurë / Apr-01 20:25
  • Kontakt

Kjo është vetura luksoze e Demi Rose (FOTO)

Kjo është vetura luksoze e Demi Rose

odelja dhe tashmë një grua e suksesshme në biznes, shpesh provokon fansat me poza të ndryshme dhe shumë provokuese, ndërsa kësaj herë ka ekspozuar diçka tjetër me poza të ndryshme dhe shumë provokuese, ndërsa kësaj herë ka ekspozuar diçka tjetër.

Ajo kësaj here ajo ka postuar dy fotografi të cilat nuk janë si ato që jemi mësuar të shohim.

Demi ka pozuar krahas veturës së saj luksoze ‘Rools Royce’.

Ajo nuk ka treguar asnjëherë se ka një veturë të tillë, ndryshe ajo është duke shijuar suksesin e koleksionit të saj të fundit me bikini për femra.