PreshevaBand një grup i ri nga Presheva me këngëtarë Gjelbrim Memeti

PreshevaBand një grup i ri nga Presheva me këngëtarë Gjelbrim Memeti

Muzikën e kemi pjesë të pandashme të përditshmërisë. Secili prej ekipit tonë ka shije dhe preferenca të ndryshme muzikore, andaj ne si grup muzikorë me këtë postim duam t`ju tregojmë se nga sot egzistonë edhe një grup i ri nga Lugina e Preshevës të cilit poashtu ja kemi vënë emrin "PreshevaBand". 

Si pasionantë të muzikës,bashkë me vokalistin Gjelbrim Memeti kemi formuar grupin PreshevaBand,grup i cili do të punojë dhe që do ta japë maksimumin për ahengjet e juaja. 

Grupi përbëhet prej 4 anëtarëve

Këngëtari - Gjelbrim Memeti

Bass/Sint - Arbër Iljazi

Klarinet/Saksofon - Pajtim Kadriu

Baterist - Flamur Salihu