Dhjetë ide të lehta për Vitin e Ri: Bëni dekorime nga gjërat të cilat i keni në shtëpi

Dhjetë ide të lehta për Vitin e Ri: Bëni dekorime nga gjërat të cilat i keni në shtëpi

Festat e kanë atë forcë magjike që të zgjojnë imagjinatën te secili nga ne

Ndërsa po afrohet Viti i Ri, ne mendojmë se si atë magji të festës ta fusin në shtëpitë tona.

Nuk keni nevojë të ndani shuma të mëdha parash për stoli të shtrenjta, as të shpenzoni orë të rëra në bërjen e dekorimit – ju nevojiten vetëm duart tuaja të vlefshme, disa këshilla praktike, pak minuta dhe gjëra të vjetra të cilat i keni në shtëpi, transmeton Telegrafi.

Nga fasoletat e letrës mund të bëni dekorim të mrekullueshëm në qirinj, ndërkaq nga varëset e rrobave flokë dëbore shumë të bukura.

Gjithashtu, nga dorezat mund të bëni zbukurime të bukura për fëmijë, ndërsa koni i vezëve mund të shndërrohet në pishë magjike.

Është gjë e shkëlqyeshme që në këto projekte mund t’i inkuadroni edhe vogëlushët dhe të bëni një punëtori të vërtetë familjare.

Shikoni idetë e dekorimit në videoxhirimin në vijim: