• E mërkurë / Jul-17 14:49
  • Kontakt

Ju mund të bëni një sprej kundër mushkonjave duke përzier dy përbërës të thjeshtë të kuzhinës

Ju mund të bëni një sprej kundër mushkonjave duke përzier dy përbërës të thjeshtë të kuzhinës

Nëse keni një problem me pickimet e mushkonjave, ekziston zgjidhja

Tani mund të bëni vetë në shtëpi një mjet kundër mushkonjave, nga i cili ato do të ikin brenda pesë minutash.

Ju duhen vetëm dy përbërës që ndoshta tashmë i keni në kuzhinë. Ka në çdo dyqan, në treg … Thjesht, në vetëm një enë! – transmeton Telegrafi.

Merrni një tufë majdanoz të freskët dhe uthull molle. Rrihni majdanozin mirë në një havan, në mënyrë që bima të lirojë vajrat esencialë.

Mund të përdorni edhe majdanoz të thatë, por më pas duhet të shtoni disa lugë erëza të thata për ta bërë efektin më të fortë.

Derdhni sipër uthull molle dhe përziejeni mirë, pastaj mbushni një shishe me spërkatëse dhe përdoreni si një mjet kundër mushkonjave.