Shkurtoni flokët pa shpenzuar asnjë cent: Vetë shkurtoni skajet e flokëve, freskoni flokët! (Video)

Shkurtoni flokët pa shpenzuar asnjë cent: Vetë shkurtoni skajet e flokëve, freskoni flokët! (Video)

Floktarja e quajtur Bebexo, në YouTube, ka treguar se në ç’mënyrë mund kursejmë para dhe të marrin gjërat në duart tona. Në këtë rast, merrni gërshërët.

Ajo vetë i ka shkurtuar flokët madje para kamerave. Për këtë veprim ka përdorur hekurin e flokëve, brushën dhe gërshërët për tëhollimin dhe shkurtimin e skajeve të flokëve.


Gjithashtu, është e nevojshme që të keni edhe disa llastikë.

Pasi që i ka krehur lehtësisht flokët, i ka qitur përpara dhe i ka lidhur me llastikë.

Pastaj këtë bisht e ka lidhur edhe tri herë – dhe pjesën e fundit, të përbërë nga skajet – e ka prerë deri te llastikët.

Bebexo ka përfituar flokë të qethura rrafsh, të cilat pastaj i ka ndarë me llastikë edhe në tri pjesë dhe skajet i ka përpunuar me gërshërë për shkurtimin e skajeve të flokëve.

Kur i ka zgjidhur flokët dhe sërish i ka krehur është dukur sikur vërtet ka qenë brenda në frigorifer. 


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48