• E mërkurë / Jul-17 15:23
  • Kontakt

Befason Vali Carleone: Unë jam djali i Edi Ramës, po ua tregoj këtë sekret

Befason Vali Carleone: Unë jam djali i Edi Ramës, po ua tregoj këtë sekret

Një lajm interesant është duke qarkulluar në internet ku Vali Carleone ka postuar një status ne rrjetin e ti personal të instagramit, ku ka treguar se ai është djali i kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, dhe kjo ka habitur fansat e ti.

“Sot e kuptova qe unë jam djali i Kryeministrit Edi Rama, jam i befasuar për këtë rast, por nuk besoj qe edhe Rama do e pranojë këtë”

“Sigurisht qe unë jam pak i hutuar qe kjo është e vërtetë, por unë duhet të pajtohem më ketë punë dhe nuk kam çka të bëjë.