Aksident mes një veture dhe aeroplani në California

Aksident mes një veture dhe aeroplani në California

Përplasja e një aeroplani dhe një veture në autostradë ndodhi afër Aeroportit Livermore në shtetin amerikan të Kalifornisë.

Pista e Aeroportit Livermore shkon paralelisht me autostradën në të cilën ndodhi incidenti dhe është vetëm disa qindra metra larg saj.

Askush nuk u lëndua në incident dhe përplasja ndodhi kur piloti i aeroplanit të vogël u detyrua të ulej, raportojnë mediat lokale nga San Francisco.

Siç deklaroi piloti, menjëherë pas ngritjes, avioni humbi fuqinë. Ai arriti të ngrihej në një lartësi prej rreth 150 metrash, por më pas filloi të binte.

Sipas pilotit, shansi i tij i vetëm ishte të provonte të ulej në një autostradë të zënë. Gjatë uljes, ai u përplas me një veturë, dëmtimi i të dy automjeteve ishte më i madh, por askush nuk u lëndua.