znj.Sinani: Fuqizimi i partneritetit dhe aleancës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës është prioritet

znj.Sinani: Fuqizimi i partneritetit dhe aleancës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës është prioritet

Postimi i plotë i znj.Ardita Sinani:

Fuqizimi i partneritetit dhe aleancës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës është prioritet.

Vizitat e shpeshta i konfirmojnë dhe fuqizojnë lidhjet e thella ndërmejt dy vendeve SHBA dhe Kosovë

Këtë e dëshmuan edhe sot senatorët amerikan Chris Murphy dhe Gary Peters.