Ambasadori i Shqipërisë në Beograd ka zhvilluar takim me z.Naser Aziri, kryetar i UDSH-së

Ambasadori i Shqipërisë në Beograd ka zhvilluar takim me z.Naser Aziri, kryetar i UDSH-së

Postimi i plotë i kryetarit të UDSH-së z.Naser Aziri:

Sot pasdite ne emer te Unionit Demokratik Shqipetar -UDSH  takuam ambasadorin  e ambasades së Republikes së Shqipëris ne Beograd z.Bardhyl Canaj ku e njohtuam ambasadorin me gjendjen e rënde të Shqipëtarve te Lugines se Preshevës me theks të veçant për gjendjen e rënd që po mbretëron ne Komunen  e Preshevës sidomos  pas humbjes se legjimitetit  dhe legalitetit të pushtetit lokal e cila po i sjell dëme te pa sanueshme popullatës të kësaj komune e ndihmuar nga pushteti qendror i Beogradit .

Në këtë takim u bisedua edhe per qasjet e pushtetit qëndror ndaj Shqiptareve te Lugines së Preshevës si ai i pasivizimit te adresave dhe injorimi i kërkesave te Shqiptarëve te Lugines se Preshevës ndaj pushtetit qëndror.