• E mërkurë / Jul-24 10:46
  • Kontakt

Dua Lipa: Nder i madh të më jepet ‘Çelësi i Prishtinës’, falënderon Shpend Ahmetin

Këngëtarja kosovare me famë botërore, Dua Lipa, ka marrë “Çelësin e Prishtinës” për promovimin që i ka bërë kryeqytetit me Festivalin “Sunny Hill”.

Ky çelës i është dhuruar nga kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti gjatë një takimi me të, shkruan lajmi net.

Për këtë Dua ka zgjedhur disa fotografi me ç’rast ka falënderuar edhe kryetarin e Prishtinës teksa thotë disa fjalë.

“Një nder i madh që të jepet çelësi i parë për qytetin e Prishtinës, Kosovë prej kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti. Faleminderit për përkrahjen e pafundme. Ndihem shumë krenarë që mund të kontribojmë për ardhmerinë e rinise, kultures dhe arteve permes @sunnyhillfoundation dhe @sunnyhillfestival dhe të kemi edhe shume sende ttjera për të cilat mburremi me vendin tonë