Baballarët e përkushtuar ndaj fëmijëve të tyre

Asgjë nuk mund të krahasohet me dashurinë dhe kujdesin e babait. Dhe është një gjë e mrekullueshme kur një baba është shembulli më i mirë i një burri

Asgjë nuk mund të krahasohet me dashurinë dhe kujdesin e babait. Dhe është një gjë e mrekullueshme kur një baba është shembulli më i mirë i një burri – më të fortë, më të zgjuar dhe më shakaxhi, 

Bright Side ka mbledhur disa shembuj që tregojnë se të qenit baba është një thirrje.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48