Nga Parisi, Butrint Imeri njofton për këngën e re

Butrint Imeri është emër shumë aktiv në estradë.

Këngëtari çdo këngë që publikon, menjëherë shndërrohet në hit dhe numëron shumë fansa kado që shkon.

Përmes rrjeteve sociale, me një fotografi shkrepur në Paris,  ai ka paralajmëruar projektin më të ri.

“Koha per ni kange prej Parisi