Gold AG na prezanton një kënd nga shtëpia e tij luksoze

Gold Ag është një nga reperët më aktiv të skenës muzikore shqiptare.

Ashtu sikurse shumë prej kolegëve të tij, edhe Goldi ka përmbyllur sezonën me sukses.

Angazhimet e shumta në profesion, bëjnë që reperi të jetë më shumë larg shtëpisë dhe më të dashurve të tij.

Së fundi, ai ka postuar një foto, në të cilën na prezanton një kënd të shtëpisë së tij, e mbishkrimi që i la atij imazhi ishte “Shtëpi, e ëmbla shtëpi”.

“Ma e mira” titullohet kënga e fundit nga Goldi, në duet me Ramadan Krasniqin-Danin.