Fëmijët e Michael Jackson pozojnë së bashku

Edhe pse fëmijët e të ndjerit Michael Jackson, Paris dhe Prince janë parë shpesh në sy të publikut...

Edhe pse fëmijët e të ndjerit Michael Jackson, Paris dhe Prince janë parë shpesh në sy të publikut, ne rrallë e kemi parë vëllanë e tyre më të vogël, Blanket, transmeton Klan Kosova.

Paris, 19-vjeçare, publikoi një foto të saj bashkë me vëllezërit me të cilët po festonte Krishtlindjet.

Në foto janë, Paris, Prince, Blanket dhe reperi Omer Bhatti të cilin Paris e konsideron si vëlla.

Thuhet se Blanket ndryshoi emrin e tij në Bigi në vitin 2015 dhe herën e fundit që u paraqit publikisht ishte në 2013.