AKB prezanton ndikimin e taksës 100 % në ekonominë e Kosovës dhe Serbisë

Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB) organizon një konferencë për media lidhur me ndikimin e taksës 100 për qind në ekonominë e Serbisë.

AKB ka realizuar një studim hulumtues në periudhën 21 nëntor – 5 dhjetor lidhur me  ndikimin e taksës 100 % në ekonominë e Kosovës dhe Serbisë.

AKB sot do të prezantojë rezultatet e gjetura për Serbinë në shumë kompani eksportuese të cilat kapin vlerën dhjetëra miliona euro dhe rrezikim të mijëra punëtorëve për të mbetur pa punë.

Kurse nesër AKB do te prezantojë rezultatet e gjetura në Kosovë dhe ndikimi i taksës 100% në ekonominë prodhuese të Kosovës.