Unikkatil apo MC Kresha? Cili është reperi më i mirë sipas Taynas

Tayna tregon cili është reperi më i mirë shqiptar.

Në intervistën për emisionin Sevenbizz, reperja Tayna ka folur për reperët të cilët ajo i ka frymëzim.

Ajo ka përmendur disa nga reperët që mendon se janë më të mirët në tregun tonë muzikor, ndërsa edhe është sfiduar për të zgjedhur mes dy prej reperëve më të vlerësuar.

Bëhet fjalë për Unikkatil dhe MC Kreshën, ndërsa Tayna e kishte shumë të vështirë të jepte një përgjigje.

Ja çfaë thotë ajo për këta të dy: