U akuzua për vjedhje të idesë në klipet “Shqipe” dhe “Pow Pow”, flet Tayna

U akuzua për vjedhje të idesë në klipet “Shqipe” dhe “Pow Pow”, flet Tayna

Tayna në intervistën e saj dhënë për “Mirage”, ka folur për rrugën e vështirë për të arritur këtu ku është tani.

Ajo ndër të tjera, zbuloi edhe se çfarë po përgatit për këtë vit, në të cilin sapo kemi hyrë.

Klipet e saj “Shqipe” dhe “Pow Pow”, rezultuan shumë të suksesshme, por rep-artistja ishte akuzuar për vjedhje të idesë.

Në “Mirage”, ajo ka sqaruar se si qëndron e vërteta rreth këtyre dy klipeve, e që mund ta kuptoni duke klikuar në videon e mësposhtme.