Genc Prelvukaj publikon këngën e re ‘’Ylli e Hana’’

Genc Prelvukaj e ka publikuar projektin e tij më të ri muzikor.

Këngëtari Genc Prelvukaj sapo e ka lansuar këngën e tij të re me titull ‘’Ylli e Hana’’.

Për tekstin e këngës është kujdesur vetë Genci ndërsa me videokip u morën Black Fish Entertainment.

Këtë projekt Genci e ka paralajmëruar qysh në ditët e para të 2019-tës dhe pritet që ky vit të jetë i suksesshëm për të siç edhe ishte ai 2018, me këngë të reja, mbrëmje muzikore e momente të këndshme në dashuri.