Elita po ia kalon mirë me vjehrrën, për vikend zgjodhën një vend tjetër për të udhëtuar (Foto)

Elita po ia kalon mirë me vjehrrën, për vikend zgjodhën një vend tjetër për të udhëtuar (Foto)

Ende nuk ka mbushur një vit që nga martesa, por raportin me vjehrrën duket se e ka të mrekullueshëm.

Elita Rudi shpesh herë pozon pranë vjehrrës së saj, e që padyshim duket një zonjë shumë e kuruar.

Këtë herë të dyja kanë zgjedhur të kalojnë vikendin në Tiranë, bashkë me Zërin, djalin e Elitës dhe Gjikos.

Duket se marrëdhënia e mirë e dyshes po ndikon që shpesho herë të udhëtojnë, në vende të