Yllka del bashkë me burrin, fustani i saj merr tërë vëmendjen (Foto)

Yllka del bashkë me burrin, fustani i saj merr tërë vëmendjen (Foto)

Yllka Kuqi është këngëtarja nga Gjakova e që në public u bë e njohur që daljen e parë në skenë. Ajo ka luajtur vazhdimisht me stilet muzikore dhe në të gjitha ka qenë shumë e suksesshme.

Yllka është edhe tejet aktive në rrjete sociale me postime nga më të ndryshmet, të jetës së saj private dhe publike. Së fundi ajo ka publikuar një foto në të cilën shihet bashkë me burrin e saj. Fustani është ai që mori tërë vëmendjen dhe që Yllkës po i rri shumë bukur