Ja si ndikon agjërimi në trurin tuaj

Studimet e fundit gjermane në fushën e mjeksisë tregojnë se, agjërimi i përseritur e aktivizon trurin dhe e mbron atë nga gjakderdhja e mbrendshme.

Studimet tjera thonë se agjërimi konverton toksinat e trupit në energji.

Këta studiues kanë zbuluar pas një studimi tre vjeçarë se, ndalimi nga ushqimi dhe pijet për një periudhë prej 10 deri 12 orë gjatë ditës e detyron trupin të vihet në kërkim të burimeve të energjis së trupit.

Kësisoj, yndyrërat toksike të depozituara në brendësi të trupit i absorbon dhe i shndërron ato në energji për ushtrimin e funksioneve të tij.